آمار بازدید
بازدید امروز => 29
باردید دیروز => 3
بازدید هفته => 1746
بازدید ماه => 1991
بازدید سال => 3103
بازدید کل => 39589
کل مطالب => 238
کل نظرات => 232
بیشترین بازدید => 9979
تاریخ بیشترین بازدید : 1395/3/18
امکانات وب
تبلیغات
1- درحال کامل کردن نسخته انگلیسی وبلاگ
2- در حال آماده کردن امکان تبلیغ در وبلاگ
3- در حال آماده کردن صفحه ی اصلی
4- فعلآ همه صفحات اجتماعی وبلاگ بسته است (( در این زمینه منتظر اطلاع رسانی بیشتر باشید . ))
5- در حال کامل کردن یک نوشته ویژه برای تیر ماه

به نام خدا

سرو ابرکوه

درخت همیشه سبزی است که در بیشتر مناطق ایران می روید. شماری از کهنسال‌ ترین آنها را هنوز می‌توان یافت . سرو ابرکوه (( ابرقو )) و سرو هرزویل از این جمله اند . درخت سرو در دسته مخروطیان جای دارد .سرو ایرانی به عنوان نماد استقامت و سرفرازی ایرانیان توصیف می شود . سرو در تصویرگریهای پس از ورود اسلام به ایران به شکل سرشکسته دیده می شود . گفته می شود که این گونه تصویرگری از سرو در نقاشی های این دوره نشان از این دارد که اعراب به این وسیله در پی نشان دادن از بین رفتن صلابت ایرانیان پس از حمله به ایران بوده اند .

برای خواندن ادامه مطلب , به ادامه مطلب بروید .

 

ارسالی توسط => سینا


ادامه مطلب

به نام خدا

1- شلغم برطرف كننده سرفه است.

2- شلغم نرم كننده سینه، معده و روده است.

3- شلغم اشتها را تحریك می كند .

4- شلغم سنگ های مثانه ، كلیه و كبد را خرد، و ادرار را زیاد می كند.

5- شلغم به علت داشتن ویتامین های A , B , C ، بر نور چشم و قدرت بینایی می افزاید.

6- ریشه شلغم اثر نرم كنندگی دارد و در رفع سیاه سرفه و آسم به صورت جوشانده های غلیظ و مخلوط با عسل ، مورد استفاده قرار می گیرد.

7- جوشانده ی غلیظ شلغم به شكلم مرهم ، در تسكین دردهای مفصلی ، نقرس ، آبسه ها ، سرمازدگی و غیره به كار می رود.

8- شلغم دارای یك ماده ضد عفونی قوی است و به همین جهت در درمان سرماخوردگی و بیماری های عفونی تاثیر بسیار زیادی دارد.

9- شلغم حاوی فسفر ، كلسیم ، آهن و ویتامین های B , Cاست و سبب افزایش نیروی جنسی و تقویت عمومی بدن می شود.

10 - شلغم برای رشد و استحكام استخوان بندی بسیار مفید است.

11- اگر ریشه های نازك و باریك روی شلغم ، خشك و ساییده شده و سپس با عسل مخلوط شود ، برای سختی ادرار مفید خواهد بود و بسیاری از امراض مجاری ادرار را درمان می كند.


12- آب شلغم پخته را می توان در انواع گلودردها و به خصوص عوارض سرماخوردگی قرقره كرد.

13- چنانچه شلغم را در ظروف سربسته یا درون خمیر بپزید ، چون آب و اسانس های آن خارج نمی شود ، باعث زیاد شدن اشتها می شود.

14- آب شلغم به سبب داشتن انسولین گیاهی و ویتامین های مفید برای درمان مرض قند و سنگ مثانه مفید است.

15 – شلغم برای جلوگیری از ناراحتی های پوستی به ویژه جوش صورت ( غرور ) بسیار سود بخش است.

16- شلغم به علت داشتن ویتامین Cاز رقیق شدن خون جلوگیری كرده و به علت وجود همین ویتامین ، مانع از خونریزی می شود و خستگی را برطرف می كند.

17- ریشه های نازك شلغم ورم طحال و سوزش ادرار را برطرف می كند، بدین منظور باید ریشه های باریك شلغم را تمیز شسته و پس از خشك كردن بسایید و همراه با كمی عسل میل كنید.

18- ترشی شلغم، مقوی احشاء ، اشتها آور و بی نفخ است.

19- شلغم به سبب داشتن ویتامینA برای تسكین خارش و دردهای مفصلی ، سرما خوردگی ، نقرس و معالجه ترَك به صورت استعمال خارجی مفید است . برای این منظور باید شلغم را در مقدار كمی آب پخته و به صورت مرهم درمحل مورد نظرقرار دهید.

20- در بیماری نقرس و درد مفاصل ، یك عدد شلغم را پخته و آن را ریز ریز كنید و به شكل فرنی درآورید، سپس مانند مرهمی روی مفاصلی كه درد می كند ، بگذارید.

21- تخم شلغم از نظر تمام خواص و اعمال ، از شلغم مفیدترو قوی تر است. شیوه و مقدار مصرف آن نیز به این گونه است كه در هر دقیقه حدود 25/6 گرم آن را همراه با عسل یا شربت، برای معالجه امراض یاد شده می خورند.

22- مصرف شلغم در درمان كم خونی ، تجویز شده است ، زیرا در افزایش گلبول های قرمز خون ، بسیار موثر است.

23- برای معالجه سرما خوردگی ، ورم لوزه ها و آنژین شدید و گلو درد می توان از شربت شلغم استفاده كرد.

24- شربت شلغم برای معالجه سیاه سرفه ی بچه ها مفید است و مصرف این شربت هیچ ضرری برای بچه ها ندارد.

ارسالی توسط => سینا

[ چهار شنبه 8 بهمن 1393برچسب:, ] [ 15:48 ] [ سینا و تینا ]

به نام خدا

محققان بریتانیایی دانشگاه یورک کشف کردند که انسان ها در حدود شش هزار سال قبل از ادویه تند استفاده میکردند . این باستان شناسان با کمک محققانی از آلمان , دانمارک و اسپانیا نشانه هایی از خردل سیر را روی سفال های سوخته باستانی کشف کردند آنها میگویند بقایای این ادویه تند را وسط بقیه غذای کربونیزه شده در آلمان و دانمارک کشف کردند که قدمت آنها به حدود شش هزار سال پیش یعنی عصر حجر قدیم می رسد . هیلی سائول محقق دانشگاه یورک و از اعضای تیم تحقیقات میگوید :(( این ادویه از گیاه خردل چیلی گرفته شده است . که گیاهی محلی و بسیار تند است . ))

آشپزان ماقبل تاریخ احتمالا از این ادویه ها درست به اندازه امروز استفاده میکردند . با این حال مشخص نشد که ادویه تند کی وارد رژیم غذای اروپای شمالی شده است . با این حال محققان از نحوه استفاده این مواد در غذا آگاه نیستند . اما میگویند این دانه های تند در غذا استفاده شده است .

ارسالی توسط => سینا

[ پنج شنبه 27 شهريور 1392برچسب:, ] [ 21:53 ] [ سینا و تینا ]
                             به نام خدا
 
شنيدني هاي درخت

درختان بزرگترين موجودات زنده روي سياره خاکي هستند و يکي از با ارزشترين منابع طبيعي هم هستند. آنها هواي پاکيزه براي ما توليد مي کنند، به کاهش سر و صداي محيط زندگي ما کمک مي کنند، کيفيت آب را بهبود مي بخشند، مي توانند در جلوگيري از فساد کمک کنند، براي ما مواد خوراکي و همينطور مواد اوليه براي صنايع مختلف تهيه مي کنند، يک سايه بان طبيعي هستند و به کمک آنها طبيعتي داريم که زيباتر ديده مي شود. در ادامه درباره حقايقي جالب توجهي از يکي از اين قديمي ترين ساکنان زنده اين کره خاکي صحبت مي کنيم.

  • تقويت باد و سايه اي که توسط درختان ايجاد مي شود سبب مي شود در هزينه سيستم هاي برودتي خانگي و صنعتي ساليانه 2.1 ميليون دلار صرفه جويي شود.

  • هر درخت با اندازه متوسط در حدود 7 دلار در سال از هزينه هاي محيطي را کاهش مي دهد ار آن جمله مي توان به ذخيره انرژِي و کاهش آلودگي هوا اشاره کرد.

  • هر درخت معمولي در سال در حدود 120 کيلوگرم اکسيژن توليد مي کند. اين بدان معناست که دو درخت بالغ به راحتي اکسيژن يکسال يک خانواده چهار نفره را تامين مي کند.

  •  جنگل هاي طبيعي آب آشاميدني افرادي در حدود 60 ميليون نفر را تامين مي کند.

  • يک درخت مي تواند کربني را که يک خودرو با طي مسافت چهل هزار کيلومتر توليد مي کند را جذب کند.

  •  يک درخت معمولي در طول عمر خود يک تن دي اکسيد کربن جذب مي کند.

  • به طور متوسط يک آمريکايي در سال 340 کيلو گرم کاغذ مصرف مي کند و 95 درصد از خانه هاي آنها از چوب است. اين بدان معناست که هر فردي در امريکا معادل يک درخت 30 متري به قطر 40 سانتيمتر براي مصرف کاغذ و چوب خود مصرف مي کند.

  • در نواحي شهري درختان به طور متوسط  فقط 8 سال عمر مي کنند.

  • بلندترين درخت در ايالات متحده 112 متر طول و 2000 سال عمر دارد اين درخت ساحل رد وود در کاليفرنياي شمالي واقع است.

                      ارسالی => توسط سینا

 

[ پنج شنبه 12 بهمن 1391برچسب:, ] [ 15:10 ] [ سینا و تینا ]

                              به نام خدا

 

گز چیست ؟

تا کنون حدود 30 گونه درخت گز شناخته شده است . که معروف ترین آنها (( گزانگبین )) است . این در مناطق کویری و شوره زار های اطراف اصفهان , خوانسار و برخی از مناطق استان چهار محال و بختیاری از جمله کوه های اطراف بلداجی به فراوانی میروید . در اثر نیش نوعی حشره , شیره شیرین از این درخت ترشح میشود که به آن گزانبین میگویند و از آن در تولید گز استفاده میشود . جالب است بدانید که تولید گز در کشورمان سابقه ای 450 ساله دارد (( بر اساس مدارک فعلی )) و در زمان آقا محمد خان قاجار به عنوان اولین صادرات ایران به جهان عرضه شد . گز ایران هنوز هم به بسیاری از کشور های جهان صادر میشود که سود خوبی برای ایران تا به حال داشته است .

گز از معدود شیرینی هایی است که در آن از آرد , نشاسته , مواد شیمیایی و روغن استفاده نمیشود و یک شیرینی کاملآ ایرانی و پر سابقه است .

ترکیبات گز عبارت اند از ::: گزانگبین , شکر , گلوکز مایع , انواع مغز ها چون پسته و بادامم , سفیده تخم مرغ , گلاب و عرق بیدمشک . گاهی نیز از شیره ترنجبین یا شیر خشت برای تهییه گز استفاده میشود.

برای خواندن ادامه مطلب روی ادامه مطلب کلیک کنید.

                       ارسالی توسط => سینا


ادامه مطلب
[ دو شنبه 16 مرداد 1391برچسب:, ] [ 15:49 ] [ سینا و تینا ]

                           به نام خدا

کاكتوسها از جمله جذابترين و متنوع ترين گياهان خانگي هستند. اكثر انواع كاكتوس حتي در دست يك صاحب تازه كار، به راحتي رشد ميكنند. هرچند كاكتوسها در تمام مدت سال در گل فروشيها، فروشگاههاي لوازم خانگي و حتي سوپرماركتها به فروش ميرسند، اما بهترين فصل تهيه آنها تابستان است.

ممكن است شما هنگام خريد يك كاكتوس جديد به چند مورد زير هم نياز پيدا كنيد:

برای خواندن ادامه مطلب , بر روی گزینه ادامه مطلب کلیک کنید.

              ارسالی توسط => سینا


ادامه مطلب
[ چهار شنبه 11 مرداد 1391برچسب:, ] [ 15:54 ] [ سینا و تینا ]

 به نام خدا

سُنبُل نام سر رده‌ای از گل‌ها است که به تیرهٔ Hyacinthaceae تعلق دارد. این سررده در گذشته جزء تیرهٔ سوسنیان محسوب می‌شد. خاستگاه سنبل شرق دریای مدیترانه، ایران، ترکمنستان و آفریقای جنوبی است.
گل‌های سنبل خوش‌بو و جنبهٔ زینتی داند. دورهٔ گلدهی آن‌ها در اوایل بهار است. گل‌ها می‌توانند به رنگ‌های سفید، صورتی، بنفش، قرمز، نارنجی، زرد یا آبی باشند.
گل سنبل در سفرهٔ هفت‌سین نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

برای خواندن ادامه مطلب , روی ادامه مطلب کلیک کنید .

ارسالی توسط => سینا

 


ادامه مطلب
[ چهار شنبه 24 اسفند 1390برچسب:گل سنبل,سنبل,سوسنیان,پرورش سنبل,سنبل در هفت سین,کاشت سنبل,تکثیرسنبل,, ] [ 14:0 ] [ سینا و تینا ]

صفحه قبل 1 صفحه بعد

10 نوشته برتر